Compagnia produttrice di Robot Aspirapolvere

La Lilin International Group Limited, che possiede stabilimenti propri situati in Shenzhen e Xiamen, è una compagnia di produzione professionale su larga scala e possiede un centro indipendente di R&S specializzato nello sviluppo e nella produzione di robot aspirapolvere.Con un efficace gruppo di tecnici... vairāk

Apie mus

Lilin International Group Limited, kuri turi savo dukterinių gamyklų, esančių Shenzhen, ir Xiamen, yra didelio masto profesionalus gamintojas ir turi nepriklausomą R & D centras specializuojasi kuriant ir gaminant robotų dulkių siurbliai.


Su galinga technine grupe, pažangiomis apdorojimo ir tikrinimo priemonėmis ir puikia paslauga, mes pasiekėme DNV išduotą ISO9001 kokybės sistemos sertifikatą ir mes naudojame ISO 14000 aplinkosaugos sertifikatus. Tuo tarpu mūsų metinė pardavimo suma pasiekė 50 milijonų JAV dolerių.


Be to, mes taip pat teikiame „vieno paketo sprendimą“, kuris didino mūsų paslaugas daugeliui užsakomųjų klientų, kurie yra dominuojantys.


Turime nepriklausomą teisę importuoti ir eksportuoti ir pradėti plėsti tarptautinį verslą, ir dabar laukiame dar didesnio bendradarbiavimo su užsienio klientais, remiantis abipusės naudos. Jei jus domina bet kuris iš mūsų produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos. Mes visada laikomės sąžiningumo, profesionalaus komandinio darbo, kokybės, konkurencingos kainos ir vieno paketo sprendimų paslaugų principo.